Đilasovci prete nasiljem posle izbora! Lista im se zove "Srbija protiv nasilja", a hoće haos na ulicama ako ne pobede! (VIDEO)

13.11.2023

14:16

0

Pripadnik Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Đorđe Miketić, poziva na nasilje ukoliko ne budu zadovoljni rezultatom na izbornom semaforu

Đilasovci prete nasiljem posle izbora! Lista im se zove "Srbija protiv nasilja", a hoće haos na ulicama ako ne pobede! (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački/Profimedia

Opozicija je najavila da će, ukoliko ne bude zadovoljna rezultatima izbora, odnosno ukoliko ne pobedi, izaći na ulice i nasiljem želeti da dođe na vlast.

Nema više sumnje - opozicija po svaku cenu hoće na vlast, a ako bude potrebno, to će pokušati i nasiljem.

Nije pripadnicima bivšeg režima strano da prave haos, nose vešala, motorne testere, divljaju na ulicama... A sada su potvrdili da će to ponovo raditi ako ne pobede na predstojećim izborima. 

Pripadnik Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Đorđe Miketić, poziva na nasilje ukoliko ne budu zadovoljni rezultatom na izbornom semaforu.

- U slučaju izborne krađe, neprihvatanja poraza, zaista će biti scenario kakav smo imali a to je da moramo da ga branimo na ulici, fizički, kako god je potrebno! Spremamo se za taj scenario! Radimo sve što je u našoj moći da svaki glas odbranimo, da uložimo sve primedbe, obučimo kontrolore, da imamo mobilne ekipe koje će da intervenišu ako bude incidenata... a ako budu i to porušili, nema šta drugo nego da izađemo na ulicu! - rekao je Miketić na Šolakovoj televiziji Nova S.

 

 

Samo još jedna potvrda Vučićevih reči, koji je govorio da će opozicija, pošto zna da ih narod neće, smisliti alibi za izborni poraz pa će proglasiti izbornu krađu i pokušati na ulici da preotmu vlast.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike