Ghostbusters: Frozen EmpireFoto: Columbia Pictures / Ferrari / Profimedia

Serijal filmova Ghostbusters započeo je 1984. godine, a naredne će dobiti još jedan nastavak pod nazviom Ghostbusters: Frozen Empire.

Studio Sony izbacio je prvi tizer trejler za Ghostbusters: Frozen Empire, koji je za manje od jednog dana skupio više od 1 milion pregleda.
Nastavak je režirao Žil Kenan, koji je takođe i scenarista uz Džejsona Rajtmana, piše Index.hr.

Frozen Empire je nastavak na fantastičnu komediju Ghostbusters: Afterlife iz 2021. godine, a prati porodicu Spengler, koja odluči da napusti svoju farmu u Oklahomi i vrati se u Njujork, mesto začetka celog serijala.

Tamo pomažu originalnim isterivačima duhova, koji su izgradili celu laboratoriju zaduženu za istraživanje zlih sila.

Nakon što pronalazak misterioznog artefakta baci kletvu na Njujork, od koje se doslovno ledi krv u žilama, stari i novi isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi spasili svet od novog ledenog doba.

Glumačku postavu čine Pol Rad, Keri Kun, Fin Volfhard, Mekena Grejs, Selest O’Konor i Logan Kim, a uz njih, tu su i već poznati glumci iz originalnih filmova – Bil Marej, Den Ekrojd, Erni Hadson, Eni Pots i Vilijam Aterton.

U sporednim ulogama ćemo videti zvijezde Kumaila Nandžianija i Patona Osvalta.

Fanovi imaju jedan zahtev za Ghostbusters: Frozen Empire

Fanovi franšize su oduševljeni prvim tizerom, a mnogi od njih su ostavili pozitivne komentare na video.

„Ako iko može oživeti Isterivače duhova, to je Pol Rad. Lik je jedna od najsimpatičnijih osoba u Holivudu“, „Nisam još pogledala Nasleđe, ali ovaj trejler je tako zastrašujuć i kul“, „Veliki sam fan Isterivača duhova celi svoj život, ovo će biti odlično“, „Top Gun Maverick, Cobra Kai i Isterivači duhova su odlični primeri kako održati neku franšizu na životu uz originalne i nove likove. Nešto novo i sveže, ali ipak već poznato“, samo su neki od komentara.

Iako su obožavatelji većinom zadovoljni objavljenim trejlerom, imaju samo jedan zahtev za film, a to je da se u njemu pojavi Rik Moranis, koji je u originalnom filmu tumačio Luisa Talija.

„Nadam se da će se Rik Moranis pojaviti u kameo ulozi“, napisao je jedan obožavatelj, dok su se drugi složili s njim, ali su dodali da su šanse za to jako male jer Moranis ne glumi u filmovima već duže od 20 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari