Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.11.2023.

17:37

Marin upitan o Baharu: Posle onakvog poluvremena...

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin još uvek veruje u tim crveno-belih, koji je ostao bez šansi za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Marin upitan o Baharu: Posle onakvog poluvremena...
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prvak Srbije je poražen od Lajpciga u utorak uveče (2:1) i ima tek jedan osvojen bod, koliko i Jang Bojs.

Upravo će gostovanje u Bernu 28. novembra biti ključno za Zvezdu, kada je u pitanju borba za Ligu Evrope.

"Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, pre svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer verujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Verujemo da ćemo se podići posle zimske pauze, da će igrači namestiti glave za najbitniji period sezone", rekao je Marin za "Mozzart Sport" i dodao:

"Ja i dalje verujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo hteli ove godine u Ligi šampiona, to smo i videli. Bili smo konkurentni u pojedinim delovima meča sa Lajpcigom... Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vreme da se napravi pomak, pre svega, kada je reč o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje... U isto vreme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome".

Marin kaže da još nisu razgovarali sa Barakom Baharom.

"Nismo to uradili, ali očekujem da bude fokusiran na naredne utakmice u prvenstvu. Bilo je pozitivnih stvari u našoj igri. Posle onakvog prvog poluvremena svidela mi se reakcija ekipe i stručnog štaba u nastavku. Iskoristili smo impuls sa tribina i igrali ofanzivno. Ljudi na stadionu su prepoznali koliko nam je bilo teško", istakao je Marin.

Zvezda naredni meč igra u subotu protiv Železničara u Pančevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Arsenal razočarao Francuze

Rukovodstvo Arsenala ne želi da fudbaler londonskog kluba Vilijam Saliba nastupi za reprezentaciju Francuske na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi Parizijen.

Tanjug

16:29

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu