08. novembar  2023. 15.31  →  15.39 | Izvor: RTV

Gradski odbor SNS u Novom Sadu: Protivnici lažima žele da šokiraju javnost

NOVI SAD -

U javnosti dobro poznati Zelenović i njegovi pajtaši nastavili su da svojim lažima šokiraju javnost Novog Sada i Srbije. Njihov jedini cilj je da lažima i nasiljem pokušaju rušenje Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke bez biranja sredstava, kaže se u današnjem saopštenju Gradskog odbora SNS u Novom Sadu..

Kako se navodi, sama pomisao da najvećoj stranci po broju članova u ovom delu Evrope treba sakupljanje glasove Gerontološkom centru ili Domu zdravlja je više nego komična i tužna.

sns, srpska, napredna, stranka, gradski, odbor, novi, sad, politika, naprednjaci, 95

U saopštenju se kaže i da snimci i fotografije sa prikupljanja potpisa za listu Srpske napredne stranke za predstojeće izbore najbolje svedoče o mišljenju naših sugrađana kome treba dati svoj glas i poverenje, te da smišljene i lažne optužbe su prevashodno usmerene na podrivanju poverenja demokratskih vrednosti u našem društvu.

"Manipulacija javnim mnenjem je usmerena na produbljivanje veštačkih podela kako bi neformalni centri moći ponovo mogli da upravljaju našim Gradom i našom državom", dodaje se u saopštenju GO SNS Novi Sad.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poručuje Djilasu, Ćuti, Zelenoviću i ostalim osvedočenim lažovima da je sve više vukova koji su uz našeg predsednika i da ćemo na ovim izborima ponovo odneti pobedu za našu državu Srbiju i za sve njene građane, jer Srbija ne sme da stane!", zaključuje se u današnjem saopštenju Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu.