Roditelji u neverici: Najpoznatiji jutjuber na svetu dečaku poklonio kuću VIDEO

Najpopularniji jutjuber na svetu Džimi Donaldson, poznatiji kao MrBeast, poklonio je kuću jednom strancu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2023.

10:03

Roditelji u neverici: Najpoznatiji jutjuber na svetu dečaku poklonio kuću VIDEO
Foto: Profimedia

MrBeast je za Noć veštica iznenadio nepoznato dete koje mu se pojavilo na vratima. On je objavio snimak deteta odevenog u kostim krave kako dolazi na vrata kuće koju je kupio s namerom da je pokloni.

"Sviđa mi se tvoj kostim, evo ti ključ ove kuće", rekao je opušteno MrBeast zbunjenom dečaku.

Sa dečakom je bila i njegova porodica koja je želela da vidi šta se događa i ubrzo su shvatili da nije šala, s obzirom na to da su prepoznali jutjubera.

Ubrzo nakon dečaka kojem je MrBeast promenio život, na vratima kuće pojavilo se još jedno dete koje je za samo nekoliko sekundi propustilo priliku života.

Inače, na Forbsovoj listi on je najuspešniji digitalni kreator u 2023. godini. Njegova procenjena bruto zarada iznosi čak 82 miliona dolara. Ima preko 200 miliona pratilaca na Jutjubu, dok je prvi video objavio sa samo 13 godina.
@mrbeast I ran out of candy so I gave away my house instead 😂 #halloween #trickortreat #house #candy ♬ original sound - MrBeast

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: