Apel policije da se ne ide na aerodrom u Hamburgu: Drama i dalje traje, Turčin ne pušta dete - u toku pregovori sa psihologom!

05.11.2023

11:24

0

Autor: M.M.

Psiholog satima pregovara sa muškarcem i nema naznaka da bi drugi ljudi mogli biti povređeni, pošto su svi putnici evakuisani sa aerodroma

Apel policije da se ne ide na aerodrom u Hamburgu: Drama i dalje traje, Turčin ne pušta dete - u toku pregovori sa psihologom!
Aerodrom u Hamburgu - Copyright Profimedia/Steven Hutchings/TNN/dpa

Nemačka policija danas je apelovala na putnike da ne planiraju da idu na aerodrom u Hamburgu, zbog toga što muškarac na tom aerodromu i dalje drži četvorogodišnju ćerku kao taoca.

Aerodrom u severnom delu Hamburga je od subote uveče zatvoren za putnike, a letovi su otkazani.

Psiholog satima pregovara sa muškarcem, a svi putnici evakuisani sa aerodroma, saopštila je policija, preneo je AP.

Na aerodomu u Hamburgu otac drži četvorogodišnju ćerku kao taoca u automobilu i želi sa njom da otputuje u Tursku, zbog čega je aerodrom sinoć evakuisan, a letovi su otkazani, čime je pogođeno 3.200 putnika.

Automobil je parkiran direktno pored aviona, objavio je Bild, navodeći da je Turčin, vozeći "audi" bez registarskih oznaka, probio barijeru i dovezao se direktno do putničkog aviona Turkiš erlajnsa.

Portparol policije Sandra Levgrun rekla je za Bild da je policija sa muškarcem pregovarala celu noć na turskom, da se pregovori nastavljaju i da je pozadina incidenta očigledan spor u vezi sa starateljstvom nad detetom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike