Nova vest
Fudbal

Subota, 04.11.2023.

22:06

Borjan: Vratiću se u Zvezdu

Bivši kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je prisutan na stadionu Rajko Mitić dok su crveno-beli igrali protiv Radnika iz Surdulice (3:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Borjan: Vratiću se u Zvezdu
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Borjan je stigao kako bi pružio podršku igračima u ovim teškim trenucima.

"Neverovatan je osećaj doći posle toliko provedenih godina ovde. Probudile su se emocije, mnogo mi nedostaje sve. Najbitnije je da su momci pobedili, sada neka se koncentrišu i naprave veliku stvar protiv Lajpciga i pobede za navijače koji to zaslužuju“, rekao je Borjan.

Njegovo mišljenje o novom golmanu Crvene zvezde Omriju Glazeru.

"Glazer je neverovatan golman, ima sjajan refleks. Pričali smo. Samo neka nastavi ovako. Kiks se desi svakome, dešavao se i meni. To je normalno i deo je sporta. Zna gde je došao, veruje u ekipu. Ima dobru konkurenciju u Popoviću i Vasiljeviću.“, stakao je Borjan

Na pitanje da li očekuje povratak Zvezdu, Borjan je rekao.

"Naravno. Da ne kažem da je to glupo pitanje…Ova energija je neopsiva. Bože zdravlja, vratiću se jednog dana. Do juna imam ugovor sa Slovanom, posle još dve sa Zvezdom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu