0
Domaći fudbal

Nemanja Nikolic celebrates after scoring a goal during the Serbia Cup Kup Srbije season 2023/2024 match between Jedinstvo Ub and FK Partizan at stadium Dragan Dzajic Ub on November 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SVAKA UTAKMICA NAM JE FINALE, MI MORAMO PREKO MAKSIMUMA: Taki govorio o nastavku borbe za titulu!

Objavljeno: 02.11.23 u 15:10

Nemanja Nikolić je jedan od ključnih igrača ove sezone.

Na stadionu ‘Dragan Džajić’ na Ubu odmerili su snage fudbaleri Jedinstva Partizana od 13 časova u okviru šesnaestine finala  Kupa Srbije. Tim iz Humske odneo je vrlo bitnu pobedu rezultatom 1:0 i uklnoio prvu prepreku ka cilju, a strelac jedinog gola bio je Taki Nikolić u 54. minutu.

Upravo je dan kasnije napadač za klupski sajt govorio o golu, ali i nastavku sezone.

„Nije bilo lako u prvom poluvremenu. Ovo su utakmice koje pozivaju na oprez, jer se igra na ispadanje. Najbitnije je da je obezbeđen prolaz u sledeću rundu takmičenja. Uvek postoji pritisak, jer je eliminacioni meč, posebno što se u prošlosti dešavalo da Partizan ne prođe dalje u utakmici u kojoj je izraziti favorit“, naveo je Nikolić, preneo je klupski sajt.

„Moram da istaknem da smo prvi put igrali u ovom sastavu, da su šansu dobili igrači sa manjom minutažom i svakome znači da uđe u ritam i dostigne željenu formu. Ono što me raduje je izraziti timski duh i što, bez obzira na to koliko ko igra, uvek je spreman da se podredi kolektivu i maksimalno obavi svoju ulogu kada je to potrebno“, dodao je on.

 

Upitan koji gol mu je do sada najdraži, Nikolić je rekao da su svi golovi lepi i važni, ali da mu je najdrži onaj protiv Crvene zvezde.

„Taj pogodak mi je najdraži i pamtiću ga dok sam živ, a da mi se slučajno ne desi da zaboravim, uramio sam taj dres i stoji u dnevnom boravku“, dodao je on.

„Želja za pobedom i maksimalna posvećenost ovih momaka se ne dovodi u pitanje, bez obzira ko je protivnik. Očekuju nas dva izuzetno teška meča, ali kao što i trener Duljaj uvek konstatuje, za nas je svaka sledeća utakmica novo finale i bez obzira na trenutni ritam i raspored, moramo ići preko maksimuma da ostvarimo ciljeve“, rekao je Nikolić.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter