0
Košarka

Head coach Dusko Ivanovic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆA IZNENADIO OTKAZ U ZVEZDI: ‘Nisam to očekivao, ali srećan sam što sam ponovo u Baskoniji!’

Objavljeno: 31.10.23 u 20:55

‘Kada su me pozvali da dođem, nisam oklevao.’

Nakon što je dobio otkaz u Crvenoj zvezdi, Duško Ivanović nije mnogo čekao na novi agnžaman. Naime, on se vratio u Baskoniju  koju je već dva puta trenirao, ali je istakao da ga je iznenadio otkaz u timu sa Malog Kalemegdana.

-Veoma sam srećan što sam ponovo ovde, ovo je moj klub, ovo je moj grad. Osećam ih kao da su moji. Kada su me pozvali da dođem, nisam oklevao. Imam isti entuzijazam, ali siguran sam da će ova faza biti veoma teška i biće izazov. Svaka faza je drugačija. Bio sam iznenađen otkazom, nisam to očekivao, ali veoma sam srećan što sam ovde i spremam se za rad – poručio je.

Španski tim se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi, a iskusni strateg je naglasio da ekipi treba vratiti samopuzdanje.

-Kada se igrači ne osećaju dobro, prva stvar koju svi moramo učiniti je podržati ih. Da bi igrali sa više samopouzdanja, moraju verovati u ono što ćemo uraditi – naveo je Ivanović.

Prvi test za Ivanovića biće utakmica sa Partizanom u okviru šestog kola Evrolige, koja je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter