Klimatske promene i mladi - ko će biti brži?

Lokalne vesti - Utorak 31.10.2023 - 12:54

Projekat "Puls Evrope - Medijske posete EU" i organizacija „Ambasadori održivog razvoja i zaštite životne sredine“ u okviru obeležavanja Evropske nedelje zelene diplomatije organizovali su panel diskusiju i debatu na temu: „Klimatske promene i mladi - ko će biti brži?“

Foto: Promo Foto: Promo

Učešće u panel diskusiji uzele su učenice Gimnazije "Bora Stanković": Emilija Arsić i Leonora Ristić, koje je predvodila prof. Gordana Nikolić.

Cilj ovog skupa, koji je održan 27. oktobra u Beogradu, bio je da se vidi koliko su mladi uključeni u aktivnosti u vezi sa rešavanjem ekoloških problema i kako se može unaprediti uloga mladih i poboljšati njihov položaj.


Svakako da bi bilo značajno kada bi njihove kreativne ideje i aktivnosti mogle da pomognu u rešavanju problema izazvanih klimatskim promenama.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: