Hajdučica uzela bod u Dolovu, poraz Sloge od Grebenca

PLANDIŠTE – Proteklog vikenda bilo je vrlo zanimljivih fudbalskih utakmica za timove sa teritorije Opštine Plandište, ali i ne tako dobrih rezultata.

U okviru 11. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta dočekala je na domaćem terenu ekipu Vulturul iz Grebenca. Vrlo zanimljiva utakmica, borbena, jakog tempa. Utakmica u kojoj je ekipa Sloge tražila preko potrebne bodove za nastavak šampionata. Iako je na mahove pokazala dobru igru i pružala dobar otpor vrlo razigranim gostima, to ipak nije bilo dovoljno za nove bodove. Ekipa Sloge poražena je na domaćem terenu ukupnim rezultatom 1:2.

Ekipa Hajdučice odigrala je vrlo težak meč na gostovanju jednom od lidera na tabeli ekipi Dolova. Vrlo težak meč za ekipu Hajdučice, protiv uvek neugodnog domaćina. Borbeno i bez kompromisa igralo se čitav meč. Oba tima igrala su vrlo oprezno, šanse su se ređale na obe strane. Utakmica je završena konačnim rezultatom 2:2 i podelom bodova. Obzirom na trenutnu situaciju u kojoj je ekipi Hajdučice svaki bod bitan, naročito na gostovanjima, svakako da su ovakvim rezultatom zadovoljniji gosti iz Hajdučice.

U okviru 10. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite gostovala je vrlo neugodnoj ekipi Ratar iz Kruščice. Ne baš slavno završen meč, ako je sudeći prema konačnom rezultatu utakmice. Ekipa iz Margite se nalazi u jako teškoj situaciji, često odsustvo glavnih aktera tima, slaba organizacija u igri, nedovoljno borbenosti i požrtvovanja doneli su još jednu rezultatsku katastrofu i poraz od 5:1. Ovaj poraz je ekipu Sloge opsno približio zoni ispadanja, koja u ovom prvenstvu beleži 3 pobede i čak 7 poraza.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.