Svet

0

Tvorci serije „Prijatelji“ o Periju: Samo je on mogao da bude Čendler Bing

Izvor: N1

Tvorci serije „Prijatelji“ o Periju: Samo je on mogao da bude Čendler Bing

Izvor: Beta/AP/Tina Fineberg

Kreatori serije "Prijatelji" Marta Kaufman, Dejvid Krejn i izvršni producent Кevin Brajt u zajedničkom saopštenju rekli su da su „šokirani i duboko, duboko ožalošćeni“ smrću Metjua Perija, glumca koji je u popularnom sitkomu igrao Čendlera Binga.

Odajući počast preminulom glumcu, pohvalili su njegov rad na hit sitkomu i ulozi koju je samo on mogao da igra, piše N1.

U zajedničkoj izjavi koju su podelili sa EW rekli su:

„I dalje deluje nemoguće. Sve što možemo da kažemo je da se osećamo blagoslovenim što je ikada bio deo naših života. Bio je briljantno talentovan. Кliše je reći da glumac čini ulogu svojom, ali u Metjuovom slučaju nema istinitijih reči. Od dana kada smo ga prvi put čuli kao Čendlera Binga, za nas nije bilo nikog drugog“, kazali su.

Peri je navodno pronađen mrtav u svojoj hidromasažnoj kadi u subotu a kao uzrok smrti navedeno je davljenje, javlja TMZ, pozivajući se na izvore iz policije.

Agencija je saopštila da na licu mesta nije pronađena droga.

„Uvek ćemo ceniti radost, svetlost, zaslepljujuću inteligenciju koju je unosio u svaki trenutak – ne samo u svoj rad, već i u život. Uvek je bio najsmešnija osoba u prostoriji. Više od toga, bio je najslađi, sa ogromnim srcem koj se daje nesebično. Svoju ljubav šaljemo njegovoj porodici i prijateljima“, naveli su.

Pozivajući se na formulu naslova epizoda „Prijatelja“, dodali su: „Ovo je ona u kojoj su naša srca zaista slomljena“.

U seriji „Prijatelji“, koja se emitovala od 1994. do 2004, glumili su Peri, Dženifer Aniston, Кortni Кoks, Met LeBlan, Dejvid Švimer i Liza Кudrou kao šestoro dvadesetogodišnjaka koji žive u Njujorku.

Mega hit, serija je trajala 10 sezona i nastavila je da sakuplja sve veći broj obožavalaca zahvaljujući novom uspehu na platformama za striming.

Uoči specijalne emisije i njihovog ponovnog okupljanja 2021, Peri je rekao:

„Mi nismo zbijali šale o vremeno, na primer o O. Džej Simpsonu. Zbijali smo šale na račun karaktera. I ljudi će se vraćati iznova i iznova i gledati to“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR