Juventus po svaku cenu želi Samardžića! Evo zašto žele baš Srbina!

26.10.2023

11:46

0

Autor: A. S.

Posao može da im pokvari samo jedna reakcija iz Udina

Juventus po svaku cenu želi Samardžića! Evo zašto žele baš Srbina!
Lazar Samardžić - Copyright Tanjug/AP, Profimedia

Lazar Samardžić je danima na listi želja Juventusa, koji to više i ne skriva. Fudbaler Udinezea letos nije promenio sredinu, jer navodno nije došlo do pronalaska zajedničkog jezika sa Interom, oko finansija, a velikan iz Torina spreman je da ponudi mnogo više.

Želi Stara dama da u svom timu uklopi reprezentativce Srbije, pa da u tandemu sa Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem, gledamo i momka rođenog u Berlinu.

Udinezeu će biti teško da sačuva Samardžića, koji polako osvaja Evropu, a otežavajuća okolnost po italijanski sastav sigurno je i loša pozicija na tabeli - samo šest bodova nakon devet odigranih utakmica, pa su u ovom trenutku bliži Seriji B, nego sredini tabele.

Jasno je, ni ambicije srpskog fudbalera nisu u skladu sa rezultatima, a Udineze je nedavnom promenom rukovodstva probao da prodrma i ekipu, pa se očekuje da će se u januaru već mnoge stvari iskristalisati.

A dok je kriza u Udinama, Juventus koristi priliku. Kako pišu italijanski mediji, očekuje se da Udineze ne rizikuje sa prodajom Samardžića na leto, jer bi njegova cena mogla da pada, ukoliko ne ostvare opstanak u ligi, pa su spremni da se rastanu već u januaru.

Juventus sa druge strane u njemu vidi zamenu za Pola Pogbu koji je suspendovan zbog doping afere i Nikolu Fađolija, koji ne igra zbog umešanosti u nedozvoljeno klađenje, pa im je trenutno neophodan igrač koji kreativnom individualnom akcijom na sredini terena može da povuče saigrače.

Ipak, sve i dalje zavisi od rezultata Udinezea, jer ukoliko se pod vođstvom novog trenera promeni situacija u ekipi i popravi plasman na tabeli, mogućnost da puste Samardžića na zimu, biće gotovo nestvarna.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike