Četvrtak, 26.10.2023.

09:40

Haos na aerodromu "Nikola Tesla", Hrvat zapretio: "Klao bih Srpčiće"; Poznati novi detalji

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu policija je jutros uhapsila državljanina Hrvatske T. H. D. (21) jer je mrtav pijan pravio haos na aerodromu.

Izvor: Blic, Tanjug

Haos na aerodromu
Foto: EPA-EFE/STR

Tereti se za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

On je, prema informacijama Blica, pretio i lekarima sa VMA i policajcima koji su ga priveli, govoreći da bi on "klao Srpčiće".

Nasilnik je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako saznaje Blic, on je uhapšen dok je čekao let za Amsterdam, a alkotestom je utvrđeno da je imao 1,7 promila alkohola.

"On je u vidno alkoholisanom stanju dobacivao putnicima i osoblju. Poseban pik je imao na Srbe. Nekoliko putnika je pokušalo da ga obuzda i da mu objasni da se nalazi u Beogradu i da nije pametno da vređa stanovnike zemlje u kojoj se nalazi, međutim on se nije obazirao na to", naveo je dobro obavešten izvor Blica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: