Nova vest
Tenis

Sreda, 25.10.2023.

18:15

Šelton ima novu proslavu: Trudim se da budem originalan VIDEO

Američki teniser Ben Šelton patentirao je novu proslavu, nakon one na US openu koja je skrenula ogromnu pažnju.

Izvor: MT

Autor: MT

Šelton ima novu proslavu: Trudim se da budem originalan VIDEO
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Toliku, da ju je iskoristio i Novak Đoković, koji je upravo Šeltona izbacio u polufinalu njujorškog Grend slema.

Šelton je spuštao slušalicu protivnicima, da bi se u susretu sa Novakom, on suočio sa tom proslavom.

Mladi Amerikanac je osvojio Tokio za vikend, a nakon trijumfa nad Aslanom Karacevim, a potom i pozdravom sa sudijom, odlučio da imitira nameštanje kravate i nošenje tašne, kao pravi poslovan čovek.

"Jedan od mojih prijatelja, Mekdonald, rekao mi je: 'Ako pobediš, trebalo bi da odradiš ovu proslavu gde kao popravljaš kravatu na svom odelu i držiš akt-tašnu, kao – sve je to posao'. Uradio sam to nakon što sam se rukovao sa sudijom", rekao je Šelton.

Šelton se osvrnuo na "spuštanje slušalice", proslavu koja je bila omaž Grentu Holoveju, sprinteru i trostrukom šampionu svetu, koji je studirao na Floridi kao i on.

"Trudim se da budem originalan. Volim da isprobavam razne stvari na terenu, da budem kreativan. Ta proslava je bila zaista kul pošto je značila mojim prijateljima kod kuće. Nisam baš tip koji razmišlja o proslavama pre mečeva. Mislim da je to spontana stvar", kazao je Šelton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu