Britanski hitmejkeri Crazy P vraćaju se u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2023.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Britanski hitmejkeri vraćaju se u Zagreb kao soundsystem uz nastup uživo nastup pjevačice Danielle Moore. U petak će klub u Trnjanskoj 5 rasplesati i afro-house zvijezda SAFAR.

Uglađeni underground disco, duboki elektronički zvukovi, blještavi pop trenuci ili jednostavno plesna glazba s glasom, srcem i dušom – sve to je legendarni bend Crazy P. Već više od 20 godina su među najcjenjenijim pripadnicima britanske plesne scene. Omiljeni i u Hrvatskoj, Crazy P vraćaju se 28. listopada kao soundsystem kojim kombiniraju svoju glazbu i vokalni nastup pjevačice Danielle Moore.

Svoju veliku popularnost mogu zahvaliti jedinstvenim nastupima uživo te melodičnim disco i house ritmova koji teku kroz njihove setove. Upravo širinom njihovog djelovanja, ugrađenom u inovativne DJ setove i nastupe uživo, osvajaju i dalje novu i mlađu publiku, dok ih nadolazeće generacije smatraju referentnom točkom.
Ponosni na svoju povijest, Crazy P vješto balansiraju između starog i novog.

Još uvijek imaju zgusnuti raspored sa zabavnim nastupima diljem svijeta, kako u prestižnim klubovima, tako i na festivalima.

U novom izdanju Discotona pridružuju im se Antonio Zuza, voditelj Petog Kupea i diskografske kuće Imogen Recordings, te po prvi put DJ Roman. Ovaj mladi Karlovčan svirao je gitaru u pop i indie rock bandu, a slušajući najrazličitije žanrove razvito je istančan ukus za odabir glazbe koji ga je doveo do niza nastupa u klubovima u Karlovcu i Zagrebu.


VIŠE O TEMAMACrazy PPeti Kupekoncerti u ZagrebuDanielle Moore




Povezano