Vučić najavio: Otvaranje stadiona u Loznici i Zaječaru 12. i 19. novembra, dolazi i Čeferin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 12. novembra biti otvoren fudbalski stadion u Loznici, a 19. novembra u Zaječaru uz prvog čoveka Uefe Aleksandra Čeferina.
Predsednik Srbije je naveo da će sa Čeferinom otvoriti stadione u Loznici i Zaječaru, kao i da će verovatno prisustvovati meču Srbije i Bugarske u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
"Dolazi nam šef Uefa Aleksander Čeferin 19. novembra i zajednički otvaramo stadion u Zaječaru, ako sve bude u redu. Onda dolazimo da gledamo Srbiju protiv Bugarske u Leskovcu pošto računamo da će tu biti najveća pomoć našoj reprezentaciji i najbolje navijanje", rekao je Vučić.
Na pitanje novinara da prokomentariše pojedine izjave da je građenje takvih objekata potpuni promašaj, Vučić je odgovorio pitanjem:
 
"Jeste li čuli da je bilo šta što smo uradili dobro", rekao je Vučić.
 
Stadon u Dubočici koristi ekipa Čukaričkog u mečevima grupne faze Lige konferencija.
  • Vratar

    25.10.2023 14:54
    Trazi zamenu
    Dosadilo otvaranje vrata u jednom hotelu.
  • Ja sam Radov

    25.10.2023 14:49
    Mladi iz SNSa
    Sve je unapred smislo gde da odrzi predizborni miting,sa promenom statista,jer ce na ta otvaranja da pokupi navijace zvezde i drugu mulariju zaljubljene u fudbal.
  • Vrdalama poludeo

    25.10.2023 14:24
    Saša delijo, Čeferin ti je veliki navijac splitskih bilih, tako da me cudi da se jedan delija ( turcizam :) veseli dolasku torcidasa u vrlete Srbije uze. ( juzne ) ovaj ( tuzne )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija