Život

Utorak, 24.10.2023.

12:30

Kako zvuči kada Tejlor Svift peva najveći hit Aleksandre Prijović? "Ova mi je omiljena" VIDEO

Aleksandra Prijović je trenutno jedna od najpoznatijih pevačica u regionu.

Izvor: B92

Kako zvuči kada Tejlor Svift peva najveći hit Aleksandre Prijović?
Foto: Profimedia

Nakon što je postigla veliki uspeh u Beogradu, Aleksandra Prijović je i u Zagrebu rasprodala čak pet Arena, a o njenom uspehu se dosta pisalo. Jedni je podržavaju, drugi baš i ne, ali i dalje je činjenica da se za njene koncerte još uvek traže karte.

Ako vam je palo na pamet da našu pevačicu poredite sa Tejlor Svift, koja beleži neverovatan svetski uspeh i ulazi u istoriju, znajte da niste jedini.

Na TikToku se proširio viralni video-snimak koji je kreirala veštačka inteligencija, pa ako ste se ikad pitala kako bi zvučalo da Tejlor Svift peva jedan od najvećih hitova Aleksandre Prijović, sad to možete i da čujete.

"Ovo je moja omiljena od Tejlor Svift", "Konačno da i ona peva dobru pesmu", šalili su se korisnici TikToka.
@fromiceonrice Taylor Swift- Zvuk Tisine (AI Cover) #taylorswift #aicover #zvuktisine #aleksandraprijovic #fyp #balkan #balkantiktok ♬ original sound - <3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: