Sedam kandidata u užem izboru za direktora EPS-a

Konkurs za izbor novog direktora Elektroprivrede Srbije je završen sredinom septembra, a agencija "Boyden Western Balkan" je uradila selekciju za uži izbor kandidata.
Sedam kandidata u užem izboru za direktora EPS-a
Foto: 021.rs
Od blizu 40 kandidata koji su se prijavili u uži izbor je ušao i aktuelni prvi čovek ove kompanije Dušan Živković, piše Blic.
Sa njim ali i još šestoro najbolje rangiranih, članovi Nadzornog odbora ovih dana razgovaraju i od utiska koji budu ostavili na njih zavisiće ko će u naredne četiri godine sesti u fotelju direktora.
Na razgovor nije pozvan nekadašnji v.d. direktora EPS-a Miroslav Tomašević.
 
Opširnije čitajte u tekstu OVDE.

Teme

EPS
  • Ана

    24.10.2023 15:35
    Svi
    Svako malo bolje preduzeće se postepeno urušava i onda prodaje za bagatelu.Oproban sistem,koji dobro radi.A vi narode glasajte.Dvaka vam čast.Pa kad ostanete bez domovine,smejte se svojoj gluposti.Srbi su generalno glupi.Naročito sada kada je veliki broj pametnih ljudi napustio ovu državu.
  • SOFRONIJE

    24.10.2023 12:54
    Gde su
    Nestale naše akcije
  • X

    24.10.2023 00:14
    @ Neustrasivi 986
    Akcije, u svakom slučaju, zaboravite. Jeste li dobili "Dinkićeve"?
    Za ostalo ste u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Ruski sud zaplenio imovinu tri banke

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

"Esprit" bankrotirao u Nemačkoj

Poznati trgovački lanac Esprit podneo je zahtev za bankrot na sudu u Diseldorfu, javlja časopis TextilWirtschaft, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.