0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAVIĆ NAKON POBEDE NAD JAVOROM: ‘Neshvatljivo smo doveli pobedu u pitanje!’

Objavljeno: 21.10.23 u 21:50

‘Podelio bih utakmicu na dva dela.’

Pomoćni trener Crvene zvezde, Boris Savić je nakon trijumfa protiv Javora istakao da je u drugom poluvremenu pala koncentracija u odbrani i da su neshvatiljivo primili dva gola.

-Podelio bih utakmicu na dva dela. Prvo poluvreme je bilo jedno od najkvalitetnijih u ovoj sezoni. Dominacija na terenu, kontrola i stajanje iza lopte, uz tri pogođena okvira gola i postignut pogodak. Mogli smo još, ali onda u drugom poluvremenu nedostatak koncentracije u fazi odbrane, jer je zaista neshvatljivo da primamo dva gola i tako dovodimo utakmicu i pobedu u pitanje. Na kraju, pobeda golom Mijatovića koji radi dobro, ponaša se kako treba i sjajno izgleda na terenu – poručio je.

Dodao je da ih u sredu očekuje teška utakmica protiv Lajpciga i da će se pripremiti najbolje što mogu.

-Čeka nas teška utakmica, potpuna drugačija od onih koje imamo u našoj ligi. Imaćemo priliku da igramo protiv kvalitetne ekipe i daćemo sve od sebe da se što bolje spremimo – jasan je Savić.

Podsetimo, tim iz Ljutice Bogdana je ostvario pobedu protiv Javora iz Ivanjice rezultatom 3:2 u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Gosti su dva puta dolazili do izjednačnja i pokušali da režiraju dramu u završnici, ali je Mijatović koji je ušao sa klupe bio heroj Crvene zvezde i doneo trijumf svom timu.

MIJATOVIĆEV GOL SNAŽNA PORUKA BAHARU: Izraelac će morati da uradi dobru analizu pred Lajpcig! (VIDEO)

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter