0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BEKER POSTAO TRENER VELIKOJ NADI SVETSKOG TENISA: ‘Novak ponekad nije bio sasvim svoj!’

Objavljeno: 19.10.23 u 13:24

Nema sumnje da će biti od velikog značaja za razvitaj mladog tenisera.

Sjajni mladi teniser Holger Rune jedan je od igrača za koje se neretko govori kako će preuzeti svetsku tenisku scenu, kada dodje do smene generacija. On svoj talenat shvata prilično ozbiljno, što je potvrdio i pojačavanjem svog stručnog štaba. Novi trener mladog tenisera je legendarni Boris Beker, koji je dugi niz godina saradjivao sa Novakom.

‘Mogu da potvrdim da sam trener Holgera Runea. Holger je neobrađeni dijamant koga treba ‘izbrusiti’. Sviđaju mi se njegovi emotivni izlivi. Trenirao sam ranije Novaka Đokovića, koji ponekad nije bio sasvim svoj na terenu. Ali to je dozvoljeno… 

Holger je jedan od najboljih mladih igrača na svetu. Moja ambicija je da pronađem ono najbolje od Holgera Runea.’ – rekao je Beker.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter