Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.10.2023.

17:42

Pešić prozvao Radeta Bogdanovića: Ko si ti da ponižavaš ljude?

Srpski napadač Aleksandar Pešić javno je istupio protiv Radeta Bogdanovića, bivšeg fudbalera, a sada fudbalskog analitičara.

Izvor: SS

Autor: SS

Pešić prozvao Radeta Bogdanovića: Ko si ti da ponižavaš ljude?
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Bogdanović često gostuje na Radio Televiziji Srbije i analizira evropske, ali i utakmice reprezentacije Srbije.

Njemu se usprotivio bivši napadač Crvene zvezde, a sada Ferencvaroša, tako što je Bogdanovića nazvao lošim čovekom.

Pešić se u "Informer podkastu" osvrnuo na jednu od prethodnih izjava Radeta Bogdanovića.

"Po meni loš je čovek, bezobrazan i osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem to ću mu reći u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli", rekao je Pešić.

Potom se osvrnuo na ono što mu je najviše zasmetalo.

"On izađe i kaže za Avramovića košarkaša da celo leto trenira, a fudbaleri su sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome? Da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor? Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako ga nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo", ispričao je Pešić.

Videćemo da li će Bogdanović odgovoriti špicu Ferencvaroša, u nekoj od narednih emisija, posebno kada se Čukarički bude sastao sa mađarskim timom na Banovom brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

168 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu