Nova vest
Košarka

Sreda, 18.10.2023.

12:15

Avramović: Baš su nas tukli, sada ćemo i mi da tučemo

Košarkaši Partizana u četvrtom kolu Evrolige gostuju grčkom Olimpijakosu.

Izvor: DP

Autor: DP

Avramović: Baš su nas tukli, sada ćemo i mi da tučemo
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Crno-beli su duplo kolo u elitnom takmičenju započeli porazom od Barselone u Štark areni 83:92, a dan posle drugog neuspeha u EL ekipa Željka Obradovića krenula je put Atine.

Meć između Olimpijakosa i Partizana na programu je u četvrtak od 20.15.

"Jesmo izgubili pred našim navijačima, ali nema mesta tugovanju. Prošle sezone smo loše krenuli. Nismo igrali dobro, posebno u novembru i tada smo se skupili, a sada mislim da imamo odličnu hemiju van terena. Nisam zabrinut", rekao je košarkaš Partizana Aleksa Avramović.

Bek crno-belih je uptan i šta tim treba da promeni i popravi pred duel u Grčkoj.

"Moramo da napravimo korak napred, da se više dodajemo i da pokušamo da pobedimo. Imamo kvalitet da pobedimo Olimpijakos. Odlučivaće detalji, nadam se da ćemo biti fokusirani. Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos igra tvrdo, generalno i na mali broj poena, ali treba zaustaviti Milutinova i Volkapa. Imaju stvarno dobar i dubok roster", rekao je on, koji je objasnio i šta bi promenio u odnosu na okršaj sa Barselonom.

"Oni su igrali dobru utakmicu, tukli su oni nas više nego mi njih. Baš su nas tukli, e sada ćemo i mi da tučemo"
, poručio je Avramović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu