Fudbal

Igrao sa Nazariom Ronaldom, pa ga droga odvela na bauštelu (VIDEO)

Igrao sa Nazariom Ronaldom, pa ga droga odvela na bauštelu (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Igrao sa Nazariom Ronaldom, pa ga droga odvela na bauštelu (VIDEO)

Bivši italijanski fudbaler Fabio Macelari imao je karijeru za koju se očekivalo da će postati jedna od najboljih u istoriji apeninskog velikana Intera, a umjesto u fudbalskim visinama završio je kao zidar u Milanu. Nakon karijere preživaljavao je kao konobar, a jedno vrijeme radio je u pekari te kao drvosječa.

Svoj životni cilj je ostvario u 26. godini, kada je ovaj italijanski lijevi bek rođen u Sesto San Đovaniju prešao u Inter. Bio je to vrhunac karijere koja je potom vodila u pakao, nakon što je prvo igrač završio u kokainskoj ovisnosti, a zato se već s 30 morao oprostiti od profesionalnog fudbala zbog raskalašenog života. 

"Bacili su mi papirić s brojem na stanici ili semaforu. Kokain sam prvi put probao kod kuće u Bolonji. Greška je što postoje stvari jače od tebe. Tako to ide kad si bahat. Neke stvari treba ostaviti, ne treba ih uzimati, čak i ako se osjećate kao Supermen" rekao je Macelari jednom prilikom u podkastu "One More Time".

Dodao je:

"Postoji paralelni svijet povezan s kokainom. Normalnost više nije bila dovoljna. Mislim da sam imao seksualnu bolest. Uzimao sam deset grama kokaina dnevno. Jednom sam se stvarno uplašio. Nakon pet dana bez sna našao sam se u vrućoj kupki. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutradan probuditi. Kad sam ustao, otrčao sam u planine i započeo proces detoksikacije" otkrio je kako se izvukao iz pakla droge. 

Danas radi u jednoj građevinskoj firmi koja radi na obnovi opštine Lacio koja je uništena poslije zemljotresa, a bio je i drvosječa kako bi izbacio nagomilani bijes nakon što je potrošio milione, prenosi "Večernji list".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije