Kultura

Ponedeljak, 16.10.2023.

08:12

Poznato ime glumca koji će dati glas Super Mariju VIDEO

Super Mario jedan je od najpoznatijih likova iz sveta video-igara.

Izvor: B92

Poznato ime glumca koji će dati glas Super Mariju VIDEO
Foto: Shutterstock/RoseStudio

Njemu je u karijeri dugoj 27 godina glas pozajmljivao Čarls Martinet. Ne samo njemu već i Luiđiju. Nakon što je Martinet pre skoro dva meseca otišao u penziju, postavilo se pitanje ko će ga zameniti. Iako uloga nije bila zahtevna, jer je trebalo izgovoriti samo nekoliko rečenica i poneki uzvik i poviku, njegov glas je postao ikonički.

Neki su mislili da bi ta uloga mogla da pripadne Krisu Pratu, koji je ranije ove godine odlično prikazao Maria u Super Mario Bros. filmu. Međutim, to se nije dogodilo i uloga je pripala anonimnoj osobi.

Kevin Afgani će davati glas za Maria i Luiđija. Njegova karijera nije baš bogata, prema podacima IMDb-a. Ovaj 27-godišnjak iza sebe ima samo šest uloga, od kojih su najzapaženije Raditz u animiranoj seriji Dragon Ball R&R te Arnold u videoigri Genshin Impact

Prvi veliki test kao Mario Kevin će imati u nadolazećoj igri Super Mario Bros. Wonder, što je potvrdio i sam glumac na svom X profilu.

"Izuzetno sam ponosan što ću davati glas za Maria i Luiđija u Super Mario Bros. Wonder. Zahvaljujem Nintendou što me je pozvao u Cvetno kraljevstvo“, napisao je glumac.

Igra će biti objavljena 20. oktobra ove godine. Ispod je video gde možete čuti kako zvuči novi Mario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: