"Imao je kilo i 30 grama, preko sonde je primao mleko": Sin Nadežde Biljić rođen je u sedmom mesecu, pevačica otvorila dušu

15.10.2023

17:48

0

Autor: M. J.

Tokom emisije nije mogla da obuzda emocije

"Imao je kilo i 30 grama, preko sonde je primao mleko": Sin Nadežde Biljić rođen je u sedmom mesecu, pevačica otvorila dušu
Toma Panić i Nadežda Biljić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica i rijaliti učesnica Nadežda Biljić, te 2020. godine, dobila je sina sa partnerom Tomom Panićem. Njihov naslednik rođen je u sedmom mesecu, a pevačica sada otkriva koliko joj je bilo teško kada ga je videla nakon rođenja. 

- Super je sada. Malo kaska u odnosu na generaciju, jede, priča. Hiperaktivan je, hvala Bogu. Rodio se sa kilo i 30 grama. Ja sam ga jedina videla, bio je kao flašica, pampers je bio veći od njega, zatvorene okice, kosa, jezivo... Nisam smela za ruku da ga pipnem. Rekli su mi: "Mama, uzmite ga za ruku". Rekla sam da ne smem. Bio je toliko sitan. Bilo mi je jako teško što ga nisam dojila. Njemu se nije razvilo to za sisanje i gitanje, pa je preko sonde primao mleko - priča Nadežda za "Premijeru", a u jednom trenutku se rasplakala.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

U tom trenutku otpočela je i pandemija korona virusom zbog čega ga neko vreme nisu viđali. 

- Došla sam kući 16. i nije prošlo 15 minuta, proglašeno je vanredno stanje. Nismo mogli da ga viđamo, zvali smo telefonom stalno. Od marta do jula je bio u inkubatoru... Na sve to, dobila sam dijabetes.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike