Mitrović i Tadić istog stava: Morali smo da ih pobedimo, mnogo smo kvalitetniji 1EPA-EFE/Tamas Kovacs

Aleksandar Mitrović i Dušan tadić smatraju da je reprezentacija Srbije večeras nezasluženo poražena u Budimpešti (2:1).

Ako bi se duel na Puškaš areni sagledao samo kroz perspektivu stvorenih šansi reprezentacije Srbije, onda su opservacije Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića posle utakmice razumljive.

Ipak, Mađarska je pobedu od 2:1 lako mogla i da podeblja, što naši reprezentativci ili nisu videli ili im nije bilo previše važno.

– Još su vruće glave, težak poraz. I sada i prošlu utakmicu protiv njih smo odigrali dovoljno dobro da pobedimo, ali malo nam je falilo sportske sreće, lopta nije htela u gol, oni su iz dva šuta dali dva gola, što je teško da se nadoknadi. Bože moj, idemo dalje. Čeka nas jako bitna utakmica, sve zavisi od nas, igramo na našem stadionu i nadam se da ćemo imati podršku publike – podsetio je Mitrović javnost da će duel sa Crnom Gorom verovanto biti i presudan u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ulaskom u drugom poluvremenu, Dušan Tadić je omogućio da igra bude za nijansu kreativnija, međutim izostali su njegovi konretni završni pasovi i lucidne asistencije.

– Mnogo smo kvalitetniji od mađarske ekipe, morali smo da ih pobedimo. Imali smo dosta prilika u drugom poluvremenu, nismo ih iskoristili. Desilo se šta se desilo, nije trebalo da se desi, ali imamo dva finala pred nama, moramo da ih pobedimo.

Srbiji su do kraja kvalifikacija ostali dueli sa Crnom Gorom u utorak u Beogradu i Bugarskom, 19. novembra, takođe na domaćem terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari