FMP otpustio Amerikanca - nije ispunio očekivanja, moraće da traži drugu sredinu

13.10.2023

17:35

0

Autor: P.K.

Videćemo da li će "panteri" uopšte tražiti zamenu

FMP otpustio Amerikanca - nije ispunio očekivanja, moraće da traži drugu sredinu
Lamont Tarner - Copyright FMP Soccerbet/Ivica Veselinov

FMP obično ima dobar učinak kad su stranci u pitanju, pogotovo poslednjih godina, jer su sjajan utisak ostavljali Trent Frejžer, Brajs Džons, Paulijus Valinskas ili Ebua Izundu.

Ipak, bilo je i promašaja, u smislu da u FMP-u očekuju da stranac odmah mora da pravi razliku. Nije tako bilo sa Lamontom Tarnerom, koji je dobio otkaz posle pet utakmica - jedne u AdmiralBet ABA ligi i Ligi šampiona, kao i tri na Superkupu ABA.

- FMP se zahvaljuje Tarneru na pokazanom profesionalizmu i želi mu puno sreće u izboru nove sredine. Klub će se o daljim koracima u prelaznom roku blagovremeno oglasiti putem zvaničnog sajta i društvenih mreža.

Lamont Tarner je protiv Krke imao učinak od od devet poena i šest asistencija, ali je FMP izgubio taj meč. Protiv Varezea je dao sedam poena uz takođe šest asistencija. Na Superkupu je dao devet poena Studentskom centru i Cedevita Olimpiji, dok se protiv Zadra nije upisao.

Sve to očigledno nije ubedilo trenera Nenada Stefanovića u njegov kvalitet, tako nam ostaje da vidimo da li će uopšte i dolaziti zamena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike