Nedelja, 08.10.2023.

14:40

Pucnjava u Pensilvaniji: Ima mrtvih i povređenih

Najmanje jedna osoba je poginula, a pet je ranjeno u pucnjavi tokom privatne zabave u društvenom centru u Pensilvaniji, saopštila je danas policija.

Izvor: Tanjug

Pucnjava u Pensilvaniji: Ima mrtvih i povređenih
Shutterstock/Tiko Aramyan

Policija i hitne službe reagovale su u 00:35 sati na prijavu pucnjave u društvenom centru Čevi Čejs u ​​Vajt Taunšipu, saopštila je državna policija Pensilvanije, preneo je AP.

Vajt Taunšip se nalazi oko 91,7 kilometara severoistočno od Picburga u okrugu Indijana.

Povređeni su prevezeni u Regionalni medicinski centar u Indijani i Prezbiterijansku bolnicu UPMC u Picburgu, a za najmanje dvoje povređenih se veruje da su u teškom stanju, saopštila je policija.

Državna policija saopštila je da za sada nema osumnjičenih. U saopštenju policije nisu navedeni detalji o mogućem motivu, da li je bilo više osumnjičenih ili da li su prisustvovali zabavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: