Ogledalo povučeno sa tržišta u Srbiji - zbog opasnosti od povreda

Ogledalo marke "Lettan", koje se kači na zid i prodaje u zasebnim pakovanjima, povučeno je sa tržišta u Srbiji.
Ogledalo povučeno sa tržišta u Srbiji - zbog opasnosti od povreda
Foto: Pixabay
Kako stoji u upozorenju na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO), postoji rizik od povreda, prenosi Blic.
Na obuhvaćenim proizvodima primećen je nedostatak da se fiksator kojima se ogledalo kači na zid može polomiti, odnosno da ogledalo može pasti sa zida i povrediti korisnika, piše u obrazloženju odluke.
 
Kompanija Ikea apeluje na sve kupce ogledala "Lettan" da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.
  • Lasm

    04.10.2023 13:23
    Ikea je valjda samo kod nas kao vau brend. Ikea je jednostavan, stilski neutralan i potrosan namestaj koji se kupuje da sluzi svrsi par godina i posle se baci na djubre. Zbog cega su toliko naduvali cene i zasto se ljudi kunu u njih mi stvarno nije jasno...
  • :/

    04.10.2023 12:33
    -
    Malo, malo pa IKEA povlaci robu sa trzista.

    Ovo moze da znaci dve stvari - IKEA roba je katastrofalnog kvaliteta ili jedino IKEA vrsi post-prodajnu podrsku, a verovatno je kombinacije obe stvari.
  • Nikola

    04.10.2023 11:36
    Zahvalnicama
    Hvala nadležnima što su nam od mnogobrojnih problema u životu bar ovaj skinuli sa vrata da ne moramo da brinemo o padajućim ogledalima, a ovo ostalo će sve doći na svoje mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija