OTVOREN NAJVEĆI GRAĐEVINSKI CENTAR U SRBIJI: Siguran partner u uređenju i izgradnji objekata

11:24

29.09.2023

Podeli vest:

MAXIDOM

Sa više od 12.700 metara kvadratnih prodajno-magacinskog prostora i impresivnih 25.000 različitih artikala u ponudi, MAXIDOM.RS se ističe kao centralno mesto za sve koji grade ili renoviraju prostor.

Srbija je dobila najveći građevinski centar koji je dizajniran da zadovolji sve potrebe majstora, profesionalaca, kao i vlasnika stambenih i poslovnih objekata. Nedavno otvoren MAXIDOM.RS predstavlja pravu oazu za sve one koji traže širok spektar proizvoda i usluga za uređenje i izgradnju.

MAXIDOM.RS nudi sve, od građevinskih materijala, sanitarija, krovnih obloga, izolacija, fasada, boja i lakova, rasvete, elektromaterijala, do sobne stolarije, ručnih alata, zaštitne opreme i drugih elemenata potrebnih za uređenje domova i poslovnih objekata.

Maxidom.rs

U ovom građevinskom centru dočekaće vas širok izbor proizvoda, povlastice, programi lojalnosti kao i stručno osoblje spremno da vam u svakom trenutku pomogne. Sve ove usluge su osmišljene sa ciljem da podrže majstore i stručnjake kako bi povećali svoju efikasnost i produktivnost, dok istovremeno omogućavaju pojedincima da bez brige i stresa uživaju u procesu uređenja svog doma.

Osnovna misija kompanije MAXIDOM.RS je da se proizvodi isporuče kupcima u pravo vreme, s ciljem uštede vremena i novca. Ono što ovaj građevinski centar čini posebnim je pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda i usluga.

MAXIDOM.RS se fokusira na potrebe profesionalaca i poslovnih objekata, ali i na lične i životne prostore. Za one koji žele tradicionalan pristup kupovini i stručnu podršku, tu je i tim profesionalnih prodavaca spremnih da pomognu u odabiru pravih materijala i opreme.

Radi uštede vremena i lakše kupovine, MAXIDOM.RS omogućava kupcima efikasnu onlajn kupovinu putem internet prodavnice MAXIDOM.RS koja nudi jednostavan sistem za naručivanje, sigurno plaćanje i pouzdanu isporuku.

Maxidom.rs

MAXIDOM.RS ističe se po svojoj izuzetnoj fleksibilnosti u pogledu načina kupovine. Tako kupci imaju mogućnost da biraju između tri različita kanala prodaje – maloprodajnog objekta, online internet prodavnice ili kontakt centra. Bez obzira za koji kanal se kupac odluči, on dobija brzu, besprekornu i efikasnu uslugu uz stručnu podršku iskusnog tima.

Ono što je izuzetno značajno jeste da MAXIDOM.RS uvek ima dovoljne količine

proizvoda za svaki projekat, a dostava se odvija brzo i efikasno, u roku od 24 sata, svih sedam dana u nedelji.

Posetite novootvoreni građevinski centar MAXIDOM.RS na adresi Pančevački put 81 i pretvorite svoje ideje u stvarnost.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.