logo transparend vojvodina uzivo

Audicije za Mini-tini fest 29. septembra u Kupinovu, Šimanovcima i Pećincima

PEĆINCI – Audicije za 17. Dečiji muzički festival „Mini-tini fest“, koji organizuje Kulturni centar „Pećinci“ pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, biće održane u petak, 29. septembra, u matičnim školama na teritoriji opštine Pećinci.

Od 9.00 časova aducija će biti održana za učenike OŠ „Dušan Vukasović Diogen“ u Kupinovu (Kupinovo, Ašanja, Obrež), od 11.00 časova za učenike OŠ „Dušan Jerković Uča“ u Šimanovcima (Šimanovci, Deč, Karlovčić i Sremski Mihaljevci) i od 13.00 časova za učenike OŠ „Slobodan Bajić Paja“ u Pećincima (Pećinci, Prhovo, Subotište, Popinci, Sibač, Brestač, Donji Tovarnik, Ogar).

Učenici iz područnih škola dolaze u svoje matične škole i predstavljaju se strofom i refrenom matrice koju su prethodno dobili od svojih mentora, odnosno učitelja i nastavnika muzičke kulture.

Stručni žiri na čelu sa umetničkim direktorom festivala Jovanom Adamovim, istaknutim kompozitorom i dirigentom, odabraće najbolje kandidate koji će se predstaviti u takmičarskom delu programa ovogodišnjeg festivala čije održavanje je zakazano za četvrtak, 26. oktobar, od 19.00 časova, u sali pećinačkog KC-a.

RASPORED ODRŽAVANjA AUDICIJA: petak, 29. septembar, 2023. godine.

9.00 OŠ „Dušan Vukasović Diogen“ Kupinovo

(za učenike iz Kupinova, Ašanje i Obreža)

11.00 OŠ „Dušan Jerković Uča“ Šimanovci

(za učenike iz Šimanovaca, Deča, Karlovčića i Sremskih Mihaljevaca)

13.00 OŠ „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci

(za učenike iz Pećinaca, Prhova, Subotišta, Popinaca, Sibača, Brestača, Donjeg Tovarnika, Ogara)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.