Euleks: Situacija u selu Banjska stabilna, ali krhka

"Situacija u selu Banjska, oko manastira trenutno je stabilna, ali krhka", rečeno je iz evropske pravosudne misije (EULEX) za Kosovo onlajn.
Euleks: Situacija u selu Banjska stabilna, ali krhka
Foto: FoNet

Kako se navodi u odgovoru Euleksa, tokom dana članovi osoblja su, u skladu sa mandatom Misije, bili na području manastira Banjska, nadgledajući bezbednosna dešavanja u bliskoj saradnji sa Kosovskom policijom i Kforom.

"Euleks je trenutno napustio to područje. Bezbednosna situacija je trenutno stabilna, ali krhka", dodaje se u odgovoru.

Oni podsećaju da su, na zahtev Kosovske policije i u skladu sa svojim mandatom, pripadnici Euleks policije pružili podršku Kosovskoj policiji, koja je ispratila hodočasnike od manastira Banjska u kojem su proveli nedelju, do administrativnog prelaza Jarinje.

  • ZoxiNS

    25.09.2023 21:27
    Uzasno
    Sve su ovo igre ovih sa vlasti sa kosovskim vlastima. Neke dogovorene, neke ne, ali sve iscenirane. Deca su ostala bez oceva, a zbog cega? Da vidimo sad da li je bilo vredno. Sta ce ovo doneti bas me interesije. Gubite glave zbog istih politicara zbog kojih su padale srpske glave i devedesetih. Bikvalno istih, samo par stotina miliona evra bogatijih. E moj srpski rode.
  • yyj

    25.09.2023 21:09
    Psi rata u akciji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija