Sloga sigurna, kiks Solunca na domaćem terenu

PLANDIŠTE – Fudbalski timovi sa teritorije Opštine Plandište odigrali su vrlo promenljivo prethodnog vikenda.

U okviru 6. kola Područne fudbalske lige Pančevo ekipa Sloge iz Plandišta gostovala je vrlo neugodnoj ekipi Budućnost iz Banatskog Brestovca. Ekipa Sloge polako ali sigurno pronalazi formu, tim je fizički spremniji i taktičke zamisli trenera Ćorde polako dolaze do izražaja. Sve ovo dovelo je do još jedne odlične partije i vrlo važne pobede na gostovanju od 2:3. Zahvaljujući golovima Nikole Unkovića i Svetislava Neškovića, ekipa Sloge se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli.

Ekipa Hajdučice na domaćem terenu dočekala je poslednju ekipu na tabeli, ekipu Budućnost iz Alibunara. Na terenu u Hajdučici svega se moglo videti, ali ne i ono što su priželjkivali navijači. Odličnom udarcem sa distance ekipa Budućnosti je povela sa 0:1, hladan tuš već na početku meča. Nakom toga ekipa Hajdučice je napadala sa svih strana, što je krunisano golom Ružiča pred kraj prvog poluvremena za 1:1. U nastavku meča bleda partija i jednog i drugog tima, više se energije koristilo za sve ono što nije fudbal, što je rezultiralo remi utakmicom, za prve bodove ekipe iz Alibunara.

U okviru 5. kola Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite na domaćem terenu dočekala je ekipu Omladinac iz Zagajice. Vrlo zanimljiva utakmica viđena je u Margiti. Mnogo golova i slaba defanzivna taktika ekipe Sloge. Igralo se vrlo čvrsto na početku meča. Ekipa Omladinca je iskoristila svoje prilike i na poluvreme otišla sa prednošću od 1:2. Zahvaljujući vrlo raspoložnim napadačima oba tima golovi su padali ko na traci. Utakmica je završena konačnim rezultatom 4:3 za pobedu i vrlo važne bodove ekipe Sloge.

U okviru 3. kola Opštinske lige Alibunar Plandište ekipa Solunca iz Banatskog Sokolca na domaćem terenu dočekala je ekipu iz Janošika. Vrlo slaba partija domaćina, koji su bili oslabljenji neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, što svakako nije opravdanje za ubedljiv poraz od 0:4 na domaćem terenu. Ekipa Naša krajina iz Kupinika gostovala je ekipi Rapid iz Nikolinaca u jednoj vrlo čvrstoj utakmici, bez mnogo prilika za gol. Meč je završen 0:0.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.