Život

Nedelja, 24.09.2023.

19:15

Timberlejk se vraća nakon četiri godine: Od cifre koju dobija za prvi nastup zavrteće vam se u glavi

Jedna od najvećih pop zvezda Džastin Timberlejk posle četvorogodišnje pauze održaće u decembru koncert u Las Vegasu, a cifra koju će dobiti za prvi nastup nakon dužeg vremena je vrtoglava.

Izvor: Jutarnji.hr

Timberlejk se vraća nakon četiri godine: Od cifre koju dobija za prvi nastup zavrteće vam se u glavi
Foto: Shutterstock/magicinfoto

Naime, kako piše The Sun, Džastin će za svoj nastup u Las Vegasu navodno uzeti 5 miliona funti.

Ovaj list navodi i da se američki pop i R&B pevač, tekstopisac, producent, plesač i glumac, koji je postao slavan kasnih 90-ih kao pevač dečačkog benda "N Sinc", pedantno priprema za jednosatni nastup koji će održati u hotelu 5H Fontainebleau, vrednom 3,2 milijarde funti, u Las Vegasu krajem godine. Sve to u čast otvaranja hotela 13. decembra.

Muzičar, kako nastavlja The Sun, već uvežbava set listu za koju se veruje da uključuje hitove poput 'SekyBack', 'Can't Stop The Feeling!' i 'Mirrors'. Timberlejk će, kako navodi The Sun, nastupiti pred 3.800 gostiju sa pozivnicom, a nastup će naplatiti vrtoglavih 5 miliona funti, odnosno skoro 6 miliona evra.

"Džastin Timberlejk je izabran za najveću moguću zvezdu za otvaranje ovog hotela sa 3.644 sobe, koje se kreću od 244 funti po noći. Hotel će imati 36 restorana i barova, welnes centar koji obuhvata 44 sobe za tretmane, slanu pećinu, salu za inhalacije sa lekovitim biljem i saunu. Šefovi hotela su izvan sebe što su uspeli da ugovore Timberlejkov nastup, uvereni su da im je to najbolja moguća reklama", rekao je izvor za The Sun.

Timberlejk je, podsetimo, poslednji put nastupio uživo u aprilu 2019. u Unkasvilu, Konektikat, na poslednjem datumu svoje turneje 'The Man Of The Voods'. O njegovom povratku na koncerte uživo priča se otkako je nedavno ponovo udružio snage sa Neli Furtado i producentom Timbalendom na pesmi "Keep Going Up“ objavljenoj pre nekoliko nedelja, šesnaest godina nakon njihovog hita "Give It To Me“.

Njihov novi hit singl govori o usponu i pronalaženju sreće nakon nedaća, a muzika odiše nostalgijom za ranim 2000-im, kada su ovi muzičari svojim talentom osvojili publiku pojedinačno ali i kroz brojne saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

21 h

Podeli: