0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VEČITI DALEKO OD PEHARA EVROLIGE: Kladionice ne veruju u Žoca, a još manje u Zvezdu!

Objavljeno: 23.09.23 u 10:41

Potcenjivački, ali dobro, tad smo najopasniji.

Sezona Evrolige se bliži, a deluje da večiti rivali nikada nisu imali više ambicije pred ulazak u jedno takmičenje, jer su timovi večitih prepuni skupih i iskusnih igrača.

Prvi favorit za novu titulu jeste upravo aktuelni šampion, Real Madrid, na koga je kvota 5 da će doći do 12 pehara elitnog evropskog takmičenja, iza španskog velikana su  Panatinaikos i Monako. Četvrti i peti su Fener i Olimpijakos, a kvota ni jedne od ovih ekipa ne prelazi 9, a jedina ispod 10 je još Barselona.

Što se večitih rivala tiče, kvota na tim Željka Obradovića jeste 16, dok je nešto veća na Crvenu zvezdu, a to je 21.

Najmanje šanse za osvajanje titule, i jedine ekipe sa koeficijentom preko 200 jesu Asvel i Alba, koji su na papiru defakto najslabiji, ali papir često ume da prevari.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter