22. septembar  2023. 08.55  | Izvor: Tanjug

Izmene u saobraćaju zbog najavljenih radova na putevima

BEOGRAD -

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-put E-75 kod petlje Beška - Novi Sad centar, u smeru Beška- Sirig, danas i sutra biće izvođeni radovi na redovnom održavanju vozne i zaustavna saobraćajne trake.

Radovi će se izvoditi sa pomeranjem u dužini od dva kilometra, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

putevi, saobracaj, radovi

Na auto-putu E-70 na deonici petlja Ruma - Dobanovci, u oba smera, od danas do 30. septembra biće izvođeni radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od pet kilometara, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-75 kod petlje Bubanj Potok Pojate, u oba smera, do 30. septembra od 8 do 15 časova najavljeni su radovi na montaži saobraćajne signalizacije (smerokazi) na elastičnim odbojnim ogradama uz desne ivice kolovoza.

Tokom izvođenja radova,za saobraćaj će se zatvarati zaustavna saobraćajna traka i izlivno - ulivne kolovozne trake, dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Najavljena je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na deonici Vrbas - Bačko Dobro Polje do 30. septembra do 17 časova.

Alternativni pravci državnim putevima su Vrbas - Srbobran - Sirig - Zmajevo.

Na deonici Zlatibor - Borova Glava do 29. decembra biće izvođeni radovi u sklopu rehabilitacije, pa se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.