Sreda, 20.09.2023.

15:29

"Pritvor ili atak na Dodika – put u nezavisnost Republike Srpske"

Predsednik Skupštine RS Nenad Stevandić izjavio je da bilo kakva mogućnost pritvora ili ataka na bezbednost predsednika Republike, put je u nezavisnost Srpske.

Izvor: Tanjug

FOTO TANJUG/ FOTO SRNA/ BORISLAV ZDRINJA/ bg

"Ukoliko ne želite da poštujete dogovor dva entiteta, tri naroda. Ukoliko kršite Dejtonski sporazum, a zakone ne donose parlamenti, koji su zato nadležni po Venecijanskoj komisiji, nego neimenovani stranac, treba da znate da će se Srpska protiviti ugnjetavanju", rekao je Stevandić u izjavi za RTRS.

Kaže da je odgovor iz Srpske svima poznat.

"Ne možete hapsiti predsednika i otimati imovinu. Ali možete pokušati i na taj način dovesti do nezavisnosti Srpske", poručio je Stevandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: