Utorak, 19.09.2023.

15:22

Nastavljeno suđenje Belivukovoj grupi bez prisustva javnosti

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, bez prisustva javnosti, nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Izvor: Tanjug

Nastavljeno suđenje Belivukovoj grupi bez prisustva javnosti
Shutterstock/everything possible

Pripadnici ove kriminalne grupe terete se za sedam ubistava, trgodinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Javnost je juče isključena sa suđenja zbog svedočenja oštećenog I.S., kojeg su pripadnici grupe, kako se sumnja, silovali i zlostavljali u bunkeru na stadionu FK Partizan.

Suđenje će biti isključeno za javnost do kraja ispitivanja I.S, a danas bi trebalo oštećenom pitanja da postavljaju advokati i optuženi.

Sa suđenja su udaljeni novinari i publika, dok su prisutni samo advokati, tuzilac i optuženi.

I.S. u ovom postupku ima status posebno osetljivog svedoka, te detalji njegovog svedočenja ne treba da budu objavljeni u javnosti, zbog čega je upravo sud odlučio da on svedoči iza"zatvorenih vrata".

Pripadnici ove grupe se optužnicom terete da su ga oteli i držali u protorijama na stadionu FK Partizan gde su ga tukli, mučili i silovali.

Pre oštećenog, devetoro pripadnika ove grupe juče je otkazalo punomoćje advokatima, nakon čega su se Belivuk i Miljković javili da im je loše i tražili da ih pregledaju doktori.

Nakon što je sedam pripadnika grupe pregledala ekipa Hitne pomoći suđenje je nastavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: