"Soko" iz Novog Sada stao u Zemunu: Putnicima rečeno da izađu i pročitano im kuda idu autobusi

Voz "Soko" koji je iz Novog Sada za Beograd krenuo u devet časova zaustavio se u Zemunu.
"Soko" iz Novog Sada stao u Zemunu: Putnicima rečeno da izađu i pročitano im kuda idu autobusi
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs kaže Novosađanin koji je putovao ovim vozom, stali su u Zemunu iz nepoznatih razloga.

Putnicima je rečeno da izađu iz voza i da sačuvaju karte radi refundacije troškova. Tom prilikom im je rečeno da se nalaze u Zemunu i pročitane su im autobuske linije koje saobraćaju tim delom.

Na sajtu "Srbijavoza" okačeno je nekoliko saopštenja, ali ne i zbog čega je došlo do zastoja.
 
U 9.48 je navedeno da je došlo do prekida saobraćaja u stanici Zemun koja za posledicu može imati otkazivanje pojedinih vozova i kašnjenja.
 
Nakon toga je postavljeno obaveštenje da je došlo do izmene saobraćaja na novosadskoj pruzi, te da vozovi koji u 10 i 10.15 časova neće saobraćati, dok voz koji je iz Novog Sada krenuo u 09.36 časova, staje u Zemunu.
  • Danka vragolamka

    22.09.2023 08:39
    Presedanje
    Meni su savetovali da iz Novog Sada idem Sokolom do Beograda i tamo sacekam voz za Crnu Goru! Ali bi se provela kada bih morala traziti autobus za Prokop i ko zna da li bih stigla voz za Bar. Sigurniji mi je autobus. Na moju zalost jer najvise volim putovati vozom. Ali ne po Srbiji!
  • Soko

    21.09.2023 23:59
    Super voznja
    Ja sam bila u tom vozu.Odmah su mogla vrata da se otvore i ko je zeleo mogao je odmah da izadje sto sam ja i ucinila.Receno nam je da je sistem problem i sve je bilo u redu.
    Svaki dan putujem tim vozom i prezadovoljna sam.Tako da nemate argument da pisete negativno.A uostalom svuda moze da se desi zastoj.Hvala masinovodjama sto su zaustavili voz.
    Provozajte se prvo pa onda komentarisite.Zaista je korisno i veoma prakticno.
    Srecan put svima koji budu probali voznju.Mozete popiti kafu,jesti.Svi su ljubazni,cisto je.Fenomenalno
  • noname

    21.09.2023 21:43
    treba biti pismen
    Još niko nije primetio jednu krupnu Nacionalnu Srpsku pravopisnu grešku u ispisu naziva imena na vozu nije СОКО nego je COKO латинићно slovo "K" se razlikuje od ћирилице "К". Tako da se promena slova Ц u Coko (za Cokola nikad čuo). Čak je i ovde jedan od dokaza kad pišete Komentar latinično slovo "K". Ako mi ne verujere imate Word i proverite :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti