Apple je predstavio iCloud+ prostore za skladištenje od 6TB i 12TB

0
518
iCloud+

Apple je danas lansirao dve nove iCloud+ opcije koje je najavio tokom prošlonedeljnog događaja/skupa usredsređenog na iPhone 15 telefone.

Nove ‌iCloud‌+ opcije skladišnih prostora od 6TB i 12TB sada se mogu kupiti preko ‌iCloud‌+ interfejsa kao dodaci višeg nivoa koji se pridružuju postojećim prostorima za skladištenje od 50GB, 200GB i 2TB.

Skladišni prostor od 6 TB košta 29,99 dolara mesečno (u USA, naravno), dok skladišni prostor od 12 TB košta 59,99 dolara mesečno. Apple sugeriše da je prostor od 6TB idealan za fotografe i kreatore multimedijalnog sadržaja, dok naglašava da je skladišni kapacitet od 12TB namenjen „naprednim korisnicima“.

iCloud plus

Apple-ovi novi iCloud+ skladišni prostori od 6TB i 12TB mogu se deliti sa članovima porodice, omogućavajući da više ljudi iskoristi prednosti povećanja skladišnog prostora ako se koristi Family Sharing.

‌iCloud‌+ ima brojne prednosti, uključujući Private Relay za privatno pregledanje Safari-ja, Hide My Email za generisanje adresa e-pošte za jednokratnu upotrebu za svaku web lokaciju, HomeKit Secure Video za čuvanje snimaka sa HomeKit kamera i podršku za prilagođene domene e-pošte koji se mogu koristiti sa ‌iCloud‌ adresom e-pošte.

Prema vodećim svetskim analitičarima Apple bi u budućnosti trebalo da ponudi još veće skladišne prostore obzirom na nadolazaće HD formate ekstremno visokih rezolucija. Prema njihovim rečima sledeći veliki upgrade iCloud+ platforme mogao bi da se dogodi za nepune 2 godine.

Izvor vesti: MacRumors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here