Novi bod za OFK Vršac stiže iz Užica

VRŠAC – Vrščani su se iz Užica vratili sa osvojenim bodom na stadionu „Radomir Antić“, u borbenom i neizvesnom meču, protiv Slobode u 7. kolu Mocartbet Prve lige Srbije.

Utakmica u Užicu imala je košmaran početak za izabranike trenera Zorana Kostića. Sloboda je povela u 9. minutu posle prve akcije pred golom Vrščana, Golubović je uputio udarac ka golu Andrijanića, lopta je na svom putu zakačila defanzivca Vrščana Diufa i odsela u mreži, 1:0.

OFK Vršac je od tog trenutka imao mnogo više od igre, stvarao prilike, ali pokušaj Tomića u 26. minutu, Lainovića u 33. i Rikelmea u 45. nisu urodili plodom.

U drugom poluvremenu odnos snaga na terenu nije se nimalo promenio. U 58. minutu Vrščani su imali dobru priliku da dođu do izjednačenja. Slobodan udarac sa desne strane izveo je Miladinović, lopta je na svom putu ka golu prošla pored nekolicine igrača i prohujala pored stative, Petrić nije uspeo da je zahvati i pošalje u mrežu.

U 81. minutu OFK Vršac je stigao do izjednačenja. Slobodan udarac izveo je Lazevski, lopta je u visokom luku preletela defanzivce Slobode, vezista Vrščana Tomić nadvisio je sve u šesnaestercu uključujući i golmana Vukašinovića i glavom poslao loptu u mrežu, 1:1.

Nekoliko minuta kasnije Vrščani su imali veliku priliku da dođu do potpunog preokreta. Glavinić je centrirao sa desne strane, loptu je na ivici peterca prihvatio Kilibarda, spretno se okrenuo licem ka golu, oštro šutirao, golman Vukašinović kje nogom odbio loptu u korner.

U narednom kolu OFK Vršac na Gradskom stadionu dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

SLOBODA – OFK VRŠAC 1:1 (1:0)

Stadion „Radomir Antić“, sudija: Lazar Pršić (Kruševac), strelci: Diuf u 9. minutu (autogol) za Slobodu, Tomić u 81. minutu za OFK Vršac, žuti kartoni: Janković, Stanojević, Golubović, Gajić (Sloboda), Andrijanić, Zoćević, Miladinović (OFK Vršac).

SLOBODA: Vukašinović, Rašković (od 67. Milojević), Đukić (od 76. R. Glišović), Đ. Glišović, Janković (od 46. Stanojević), R. Glišović, Golubović, Starčević (od 76. Mijung), Đerić (od 51. Gajić), Petrović, Jovanović.

OFK VRŠAC: Andrijanić, Petrić, Diuf (od 73. Kumi), Lazevski, Tomić, Zoćević, Lainović, Miladinović (od 73. Braunović), Čejić (od 80. Kilibarda), Milivojević (od 80. Glavinić), Rikelme.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.