Petak, 02.07.2010.

13:33

Vučić: Od ponedeljka štrajk glađu

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio je štrajk glađu i žeđu zbog uplatnica sa logom SNS-a koje su građani dobijali uoči lokalnih izbora u Boru.

Izvor: Beta

Default images

"Ako do nedelje u 24 sata ne objave da su priveli lica odgovorna za ovaj kriminal, u ponedeljak u 10 sati ići ću u štrajk i glađu i žeđu“, kaže Vučić.

„Ne mislim da mogu da izdržim duže od 15 - 20 sati", dodao je on današnjoj konferenciji za novinare.

On je rekao da će štrajkovati na javnom mestu, gde mogu da ga zabeleže i vladine kamere, te da je jedna od opcija da štrajkuje ispred same zgrade Vlade Srbije.

Vučić je kazao da je "sit laži" ministra policije Ivice Dačića i vlasti u Srbiji da je uoči lokalnih izbora u Boru lažne uplatnice sa logom SNS-a podnelo NN lice.

"Sit sam laži Ivice Dačića i da je 29. juna saznao za potencijalni atentat na Tomislava Nikolića. Saznao je tri dana ranije – imam dokaze za to", istakao je Vučić.

Vučić je na konferenciji zatražio ostavku ministra zdravlja Tomice Milosavljevića, zbog korupcije na Institutu za onkologiju i radiologiju.

"Jedino normalno i jedino moralno bi bilo da on podnese ostavku. Mi ga pozivamo da to učini iako znamo da mu to ne pada na pamet, pošto mu je fotelja važnija od svega drugog - i od dece na onkološkoj klinici i svih lopovluka i malverzacija", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: