Stanje povređenih u stravičnoj nesreći kod Brestovca: Vozač iz Mađarske kritično, jednogodišnje bliznakinje na dijagnostici

12.09.2023

08:45

0

Četvrta osoba koja je bila u automobilu poginula je na licu mesta

Stanje povređenih u stravičnoj nesreći kod Brestovca: Vozač iz Mađarske kritično, jednogodišnje bliznakinje na dijagnostici
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U stravičnoj nesreći koja se danas dogodila kod Brestovca jedna osoba izgubila je život, a u bolnicu su prevezeni otac i dve devojčice. M.P.L.(43), državljanin Mađarske, juče je hitno operisan u UKC Niš i lekari se neprekidno bore za njegov život.

Njemu su po prijemu u UKC Niš utvrđene teške, životno ugrožavajuće povrede: krvarenje u mozgu i moždanim opnama, krvarenje u vratu, višestruki prelomi rebara desno, sa defektom na zidu grudnog koša, napuknuto desno plućno krilo, kontuzija pluća i jetre uz oštećenje tkiva jetre.

- Pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju. Priključen je na aparat za veštačku ventilaciju - rekli su iz UKC Niš za "Blic".

Devojčice, obe stare godinu i po dana, hospitalizovane su na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, a dijagnostika je još uvek u toku.

Četvrta osoba koja je bila u automobilu poginula je na licu mesta, a prema nepotvrđenim informacijama, nagađa se da je u pitanju njegova supruga, majka bliznakinja.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike