0
ATP

FOTO: Screenshot

ĐOKOVIĆ NAKON MEČA PONOVO HVALIO PUBLIKU: Najvažnije je biti staložen pred ovako dobrom atmosferom! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.23 u 08:44

Svestan je zahtevnosti završnice Gren slema.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, plasirao se u finale US Opena, nakon što je u polufinalu bio bolji od Amerikanca Bena Šeltona sa 3:0 (6:3, 6:2, 7:6), nakon nešto više od 2 i po sata igre.  Nakon meča rekao je sledeće.

„Hvala publici, neverovatna atmosfera. Ovo su mečevi koji me motivišu i da svakog dana radim naporno kao i mlađi. Želim da igram najbolje na slemovima. Znao sam da ću igrati protiv domaćih igrača, tu je važno biti staložen“, istakao je Đoković.

Novak se osvrnuo i na dešavanja u trećem setu.

„U finišu trećeg seta moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu, pod krovom je još glasnije, ali to je atmosfera u kojoj svi želimo da igramo“.

U finalu ga čeka Danil Medvedev, ali je izjava bila pre samog meča, pa je dao sledeći komentar.

„Biće to sigurno najteži meč na turniru. Obojica su u sjanoj formi. Medvedev me dobio u finalu pre dve godine, najkonstantniji je igrač na US openu u poslednjih pet, šest godina. Sa drugo strane šta reći za Karlosa. Sa 20 godina ima već dve gren slem titule. Gledaću njihov meč uz piće i kokice. I spremiću se svakako dobro za finale“, zaključio je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter