Sreda, 06.09.2023.

10:01

"Poštovani gospodine Nebojša Zelenović, jedite g**na" FOTO

Eko-straža objavila na svom profilu na Fejsbuku da je kopredsednik stranke Zajedno i narodni poslanik Nebojša Zelenović ukrao fejsbuk stranicu Ekološki ustanak.

Izvor: B92

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ

Kako se navodi na profilu Eko-straže, pomoćnik njegovog prijatelja jedan iz originalnog kadra DS-a Dušana Petrovića za koga se spekulišu razne pronevere registrovao je udruženje Srbija protiv nasilja iza leđa građana.

“Sada se pravi novi front Zelenović, DS, SSP, deo NS koji bi trebao da bude ‘ujedinjena opozicija’ i svi bi trebalo da podrže to. I svi koji ne podrže biće sujetni, prozivani da ‘rade za Vućića’, ‘rđav falus kome kriva dlaka smeta’ i tako dalje i tako dalje….”, stoji, između ostalog u objavi. Takođe se navodi i da je deo opozicije žrtvovao pokret “Odbranimo reke Stare planine”, kao najkonkretniji i najveći ekološki pokret.

“Tako da poštovani gospodine Nebojša Zelenović, jedite g**na, i vratite ono što nije vaše, pa ukoliko imate znanja i sposobnosti budite kreativni i ne kradite, imajte bar poštovanja prema pokretima koji su nekada bili deo protesta Ekološki Ustanak”, stoji na stranici na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: