Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.09.2023.

17:21

Entoni do daljeg van reprezentacije Brazila – zbog navodnog nasilja nad devojkom

Fudbaler Mančester junajteda Entoni nije se ovog puta našao na spisku selektora svoje zemlje Fernanda Diniza zbog optužbi da je tukao bivšu devojku.

Izvor: B92

Autor:B92

Entoni do daljeg van reprezentacije Brazila – zbog navodnog nasilja nad devojkom
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbalski savez Brazila je u saopštenju kratko upoznao javnost o situaciji sa Entonijem.

Podsetimo, njega je bivša devojka Gabriela Kavalin optužila da ju je fizički napao, on tvrdi da to nije istina - dakle, njegova reč protiv njene - i dok se situacija ne iskristališe, FS Brazila je doneo odluku da je u najboljem interesu svih da Entoni do daljeg ne bude deo tima.

Selektor Diniz je okupio igrače za dva meča kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv Bolivije i Perua.

"Zbog činjenica koje su u ponedeljak postale javne u vezi sa napadačem Mančester junajteda Entonijem, koje treba ispitati, a da bi se zaštitila navodna žrtva, igrač, reprezentacija Brazila i Savez, donele su odluku da Entoni ne bude u timu, glasi saopštenje FS Brazila.

Entoni je u međuvremenu, putem društvenih mreža, negirao navode svoje bivše devojke.

"Od početka sam se prema ovom pitanju odnosio sa ozbiljnošću i poštovanjem, dajući neophodna pojašnjenja pred policijskim organima“, rekao je Entoni na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu