Ovo su najtraženije Reserved hlače za jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.08.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Nakon ljeta puno živih boja i razigranih uzoraka, vraćaju nam se tamni tonovi predvođeni vječnom i nezamjenjivom crnom, a najtraženije hlače s potpisom Reserveda dobro se uklapaju u ovu priču

Kolovoz 2023. pamtit ćemo po pravim vrućinama, ali čini se da je s finalnim danima tekućeg mjeseca stigao i kraj najtoplijeg dijela godine. Pred nama su kiše koje najavljuju nešto ugodnije rujanske uvjete, a u svijetu mode taj period obično zovemo 'prijelaznim'. Jesen je pred vratima, uveliko je već krenuo lov na komade koji će osvježiti našu garderobu te koje ćemo nositi narednih mjeseci.

Uz tenisice, gležnjače i jakne, tražene su i hlače koje će odgovoriti izazovima nove sezone. Klasika se vraća na scenu, mnoge su djevojke u potrazi za modelima koji će odgovorati u različitim prigodama, od kave do ureda. S obzirom na to da se s novom sezonom u velikom stilu vraća i vječna crna boja, logično je da i priču o savršenim hlačama treba tražiti u tom kutu.

Reserved

Reserved

A savršene jesenske hlače, bar ako je suditi po ljestvicama prodaje, čekaju vas u Reservedu. Tamo je u kategoriji ženskih hlača najtraženiji ovaj nepogrešivi model u već spomenutoj crnoj boji. Ove hlače visokog struka izvrsno će se uklopiti u svaki prijelazni i jesenski look, a inače čine komplet s jaknom u istom stilu. I za njih treba izdvojiti 27,99 eura (210,89 kuna).

Reserved

Reserved

Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeReservedženske hlače




Povezano