Baba, deda i unuka poginuli u nesreći kod Zlatibora, druga devojčica u kritičnom stanju

Devetogodišnja devojčica koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje, podlegla je povredama.
Druga devojčica je životno ugrožena.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 časova stradali su i bračni par Dragoslav S. (65) i Zorica S. (66) iz Beograda, inače baba i deda devojčica.
Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila "ševrolet spark".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Vozilom je upravljao muškarac, dok je njegova supruga bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.
 
"Putevi Srbije" saopštili su da je saobraćaj na ovoj deonici ponovo normalizovan nakon što je bio obustavljen zbog uviđaja.
  • mrva

    27.08.2023 15:47
    Jezim se i od pomisli kako je roditeljima.. Pakao.. Uzasni su nam putevi, saobraćajnice ali i saobracajna i druga kultura. Prosao tuda pre dva dana. Mucno je voziti cim se siđe sa auto puta
  • Strašno

    27.08.2023 14:01
    Top destìnacija
    Važno da je Stamatović isposlovao gondolu kod AV ali prilaz Zlatiboru od Užica preko tog mosta godinama mi je horor. Doduše, toliko su upropastili ovu planinu da više nemam ni želju da odem tamo. Tragedija je ovo. Saučešće porodici.
  • Dudarim II

    27.08.2023 13:16
    Zabrana za kamione
    Da ne ulazim u to ko je kriv i kako je došlo do nesreće ali kada misle kod nas da zabrane kamionima da saobraćaju vikendom na magistralnim i ostalim putevima… eventualno auto put i to isključivo ako je prazan ili nosi kvarljivu robu…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.