Stabilno stanje deteta na koje je naleteo automobil pred protest u Gornjem Milanovcu

Dete koje je povređeno sinoć u Gornjem Milanovcu, kada je automobil uleteo među građane pred početak protesta protiv nasilja, u stabilnom je stanju, rečeno je u bolnici u tom gradu.
Stabilno stanje deteta na koje je naleteo automobil pred protest u Gornjem Milanovcu
Foto: 021.rs (ilustracija)

Direktor gornjomilanovačke bolnice Predrag Šutić rekao je da je dete zadobilo lakše povrede, da su urađeni kompletni pregledi i da će biti zadržano u bolnici 48 sati kako bi se pratilo njegovo stanje.

Policija je uhapsila 36-godišnjaka iz Gornjeg Milanovca koji je vozio automobil ulicom koja je od 18 časova kao pešačka zona zatvorena za saobraćaj, udario dete i potom pobegao.
Incident se dogodio pred početak protesta protiv nasilja u Gornjem Milanovcu.
 
Nezadovoljni građani su se posle incidenta okupili ispred policijske stanice protestujući što policija nije obezbeđivala skup protiv nasilja koji je bio najavljen, zahtevajući da vozač automobila koji je udario dete odmah bude uhapšen.
 
Predsednik Opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević je osudio incident i pozvao nadležne da najstrožije kazne počinioca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.